HITNA 124

Dom zdravlja Posušje bogatiji za jedno sanitetsko vozilo

Objavljeno:

Nakon provedene procedure javne nabave Domu zdravlja Posušje isporučeno je sanitetsko vozilo marke Mercedes Vito 111 CDI.

Dom zdravlja je vlastitim sredstvima nabavio ovo sanitetsko vozilo što je još jedan u nizu projekata koji su realizirani u ovoj i prethodnim godinama ove zdravstvene ustanove.Razlog kupnje je upravo nedostatak vozila s kojima se susreću ekipe hitne pomoći u većini gradova, pa tako i u Posušju. Vozilo je opremljeno svom potrebnom opremom za pružanje hitne pomoći, a sve s ciljem što većeg zadovoljstva i sigurnosti pacijenata. Riječ je isključivo o namjenskom vozilu koje omogućava, i prostorno i opremom, da se tijekom prijevoza pacijentu pruži sva potrebna pomoć , što je i najbitnije kod teško povrijeđenih i bolesnih osoba.

Također, odnedavno je u Domu zdravlja Posušje nakon povratka dr. Viskovića sa specijalizacije svakim radnim danom dostupan pregled spec. oftalmologa, te je nabavljen i najsuvremeniji oftamološki aparat potreban za rad ove službe. Pacijenti sada mogu dobiti širok spektar oftalmoloških usluga, zbog kojh su do sada bili primorani ići u veće kliničke centre u BiH i Hrvatskoj.

Kategorije: Novosti