HITNA 124

Važna obavijest!

Objavljeno:

Poštovani korisnici usluga Doma zdravlja Posušje,

prateći naredbe Kriznih stožera Ministarstva zdravstva FBiH i ŽZH koje su vezane za pandemiju novog Coronavirusa (COVID-19), još jednom Vas molimo da se u Dom zdravlja Posušje dolazi samo u hitnim situacijama uz prethodni telefonski dogovor s nadležnim liječnikom.

Za sve pacijente, osobito one koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu i  respiratorne simptome (kašalj, grlobolja, bol mišića, itd.)ostati kod kuće i TELEFONSKI kontaktirati liječnika na već spomenute brojeve telefona.

U DOM ZDRAVLJA POSUŠJE ĆE SE FIZIČKI MOĆI UĆI SAMO UZ PRETHODNO JAVLJANJE MEDICINSKOM OSOBLJU, KOJE ĆE BITI NA GLAVNOM ULAZU U NAŠU USTANOVU, A KOJE ĆE KRATKIM UPITIMA PROCIJENITI VAŠE ZDRAVSTVENO STANJE (PREDTRIJAŽA).

OSTALI ULAZI U GLAVNU ZGRADU DZ POSUŠJE ĆE BITI PRIVREMENO ZATVORENI, A ULAZAK NA ODJELE ĆE SE OBAVLJATI UZ PRETHODNO JAVLJANJE NA PUNKTU ZA PREDTRIJAŽU NA GLAVNOM ULAZU.

Preporučuje se i dalje da većinu savjeta tražite telefonskim putem.

Isto tako, sve one koji su boravili u zaraženim područjima ili sve Vas koji znate da je netko boravio u zaraženom području, a nije stavljen pod zdravstveni nadzor, molimo da se jave u našu ustanovu na broj 039/681-689 ili na broj 124, kako bi se poduzele potrebne epidemiološke mjere.

Molimo za razumijevanje i odgovorno ponašanje u ovakvim situacijama, kako bi zadržali trenutnu dobru epidemiološku situaciju na našim prostorima.

Dom zdravlja Posušje,

Kategorije: Novosti